"Uniti, mai puternici impotriva drogurilor, DA VIETII, NU DROGURILOR"

Sep 02, 2016

Tabara terapeutica Odessa

Asociaţia Internaţională Antidrog din Ucraina a organizat în perioada 28 august – 02 septembrie 2016 în oraşul Odessa, o tabără terapeutică de 6 zile pentru 300 de persoane cu diferite dependenţe (de alcool, nicotină, droguri, jocuri etc.) şi pentru membrii adulţi din familiile lor cu problema codependenţei.

De asemenea, în cadrul taberei a fost organizată și conferinţa antidrog la care au participat peste 70 specaialişti în adictologie din Ucraina, România şi Republica Moldova.

La acest eveniment Republica Moldova a fost reprezentată de Владимир Односталко (Vladimir Odnostalko) Odnostalco Vladimir, deputat în parlamentul Republicii Moldova, Igor Gladish, voluntar CIPIDA și Mircea Grecu, secretar general CIPIDA.

Lucrările Conferinței au fost deschise de către domnul Евгений Нерух, preşedintele AIA din Ucraina, care a făcut succinte prezentări ale activității AIAU și totodată a prezentat agenda conferinței.

Prof. Univ. Dr. Pavel ABRAHAM le-a prezentat participanţilor noile evoluţii în politica europeană antidrog şi programe noi de reabilitare în tratamentul dependenţelor.

La finalul conferinţei preşedintele AIAU Евгений Нерух le-a mulţumit tuturor participanţilor – parteneri şi reprezentanţi ai presei – pentru prezenţa la eveniment, exprimându-şi speranţa că astfel de activităţi vor putea continua, popularizarea lor prin mass-media fiind esenţială pentru a se putea înregistra succese reale.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mai multe din această categorie: « REUNIUNEA ORGANIZAȚIILOR NEGUVERNAMENTALE
înapoi la partea de sus

Alianta Internationala Antidrog
Academiei nr. 35-37, et. 1, ap. 7,
sector 1, București, România, cod postal UPRCD
Tel/fax: 021.313.74.06, 0722.762.089
p>